Συμβουλευτική γονέων

” να σχετίζεται πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά με το παιδί του δείχνοντας εμπιστοσύνη “

Συχνά η συμπεριφορά των παιδιών μπορεί να μπερδέψει και να φέρει σε αδιέξοδο τους γονείς. 

Στην προσπάθειά τους να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τα παιδιά τους, οι γονείς, πολλές φορές τείνουν να είναι αρκετά παρεμβατικοί και υπερπροστατευτικοί, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις τους με τα παιδιά τους. 

Εκτός αυτού, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες κατακλύζονται από έντονο άγχος και στρες σχετικά με το αν αντεπεξέρχονται καλά στον ρόλο τους. Σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα μπορεί να βοηθήσει η συμβουλευτική γονέων. 

Ο γονέας έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του και τους δικούς του φόβους και παράλληλα γνωρίζοντας εκ νέου τον εαυτό του, μαθαίνει να σχετίζεται πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά με το παιδί του δείχνοντας εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό του όσο και σε εκείνο.

Συμβουλευτική Γονέων | Μαρίνα Μποζάνη Ψυχολόγος

Κλείστε το ραντεβού σας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε το αίτημα σας για ραντεβού. Για την επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας θα ειδοποιηθείτε με σχετικό email.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μπορεί να οδηγήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παράγονται τόσο λόγω της καθημερινότητας όσο και αυτών που πηγάζουν στο παρεθλόν.

" να σχετίζεται πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά με το παιδί του δείχνοντας εμπιστοσύνη "