Συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία ενηλίκων

” να αποδεχτεί τον εαυτό του και να τον δει σιγά σιγά να αλλάζει με τον τρόπο που τον ωφελεί και του ταιριάζει “

Η σύγχρονη εποχή χαρακτηρίζεται από πληθώρα πληροφοριών μέσα στις οποίες το άτομο συχνά αισθάνεται μπερδεμένο ή αβοήθητο. 

Σκέψεις, προβληματισμοί, άλυτα παρελθοντικά προβλήματα, απώλειες, έντονες αλλαγές και μεταβάσεις μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργικότητά μας και να μας φέρουν αντιμέτωπους με συναισθήματα άγχους, φόβου, πανικού, απογοήτευσης ή κατάθλιψης. 

Τα κοινωνικά πρότυπα και οι κοινωνικές πιέσεις για τον «τέλειο» άνθρωπο έρχονται να προσθέσουν και άλλες σκέψεις στο ήδη φορτωμένο μυαλό των περισσότερων. Το θεραπευτικό πλαίσιο, λοιπόν, γίνεται ο χώρος μέσα στον οποίο το άτομο θα μπορέσει να εκφράσει τον εαυτό του απαλλαγμένο από τα στερεότυπα και τις κοινωνικές πιέσεις. 

Θα μπορέσει να δει ποιος πραγματικά είναι, να γνωρίσει τον εαυτό του, τις ικανότητες και τις δυνατότητές του, ώστε να τον αγκαλιάσει, να τον αποδεχτεί και να τον δει σιγά σιγά να αλλάζει με τον τρόπο που τον ωφελεί και του ταιριάζει.

Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων | Μαρίνα Μποζάνη Ψυχολόγος | Χίος

Κλείστε το ραντεβού σας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε το αίτημα σας για ραντεβού. Για την επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας θα ειδοποιηθείτε με σχετικό email.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μπορεί να οδηγήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παράγονται τόσο λόγω της καθημερινότητας όσο και αυτών που πηγάζουν στο παρεθλόν.

" να σχετίζεται πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά με το παιδί του δείχνοντας εμπιστοσύνη "