Ατομική ψυχοθεραπεία εφήβων

” να εκφραστεί και να αναπτύξει την προσωπική του ταυτότητα με τρόπο ταιριαστό προς εκείνον / η “

Οι έφηβοι αποτελούν μια ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα καθώς κινούνται από την παιδική ηλικία προς την ενήλικη ζωή. Συχνά είναι αρκετά μπερδεμένοι ενώ πολλές είναι και οι φορές που τους κατακλύζουν συναισθήματα άγχους, θυμού, θλίψης ή απελπισίας. 

Η μετάβαση προς την ενήλικη ζωή μπορεί να είναι ιδιαίτερα επίπονη και δύσκολη για εκείνους ενώ συχνά νιώθουν ότι δεν τους καταλαβαίνει κανείς. Ωστόσο, όταν δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα όπου υπάρχει ενσυναίσθηση και άνευ όρων αποδοχή ο/η έφηβος/η μπορεί να εκφραστεί και να αναπτύξει την προσωπική του ταυτότητα με τρόπο ταιριαστό προς εκείνον/η. 

Οι έφηβοι μπορούν να επωφεληθούν από τη ψυχοθεραπεία καθώς το θεραπευτικό πλαίσιο αποτελεί έναν χώρο μέσα στον οποίο μπορούν να είναι ο εαυτός τους και να μοιραστούν ακόμη και τις πιο κρυφές σκέψεις και φόβους. 

Έτσι, η μετάβαση προς την ενήλικη ζωή ομαλοποιείται και οι δυσκολίες μπορούν πιο εύκολα πια να αντιμετωπιστούν.

Ατομική Ψυχοθεραπεία Εφήβων

Κλείστε το ραντεβού σας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και στείλτε το αίτημα σας για ραντεβού. Για την επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας θα ειδοποιηθείτε με σχετικό email.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μπορεί να οδηγήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παράγονται τόσο λόγω της καθημερινότητας όσο και αυτών που πηγάζουν στο παρεθλόν.

" να σχετίζεται πιο ουσιαστικά και αποτελεσματικά με το παιδί του δείχνοντας εμπιστοσύνη "